Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων 2021

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Κατάρτισης, ανέλαβε να πραγματοποιήσει 3ήμερα σεμινάρια κατάρτισης μελισσοκόμων στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 1.3 με τίτλο «Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων 2021».

Ενημερώνει όλους τους αγροτικούς – μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς των οποίων τα μέλη θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις ταχύρρυθμες εκπαιδεύσεις, ότι πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, συμπληρώνοντας το παρόν έγγραφο, το οποίο και θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: katartisi.elgo@gmail.com.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνo 2108392202 (κ. Κατερίνα Μαλλή).

Οι εκπαιδεύσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 10 Ιουνίου. Λόγω της πανδημίας θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που ισχύει και στα υπόλοιπα εκπαιδευτικά κέντρα της χώρας.

Όσον αφορά τα συγκεκριμένα σεμινάρια θα μπορούν να συμμετέχουν μελισσοκόμοι που είναι κάτοχοι Μελισσοκομικού Βιβλιαρίου. Η εκπαίδευση θα γίνει είτε στις δομές του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είτε στις δομές των μελισσοκομικών συνεταιρισμών. Οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους συλλόγους ή τους συνεταιρισμούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου