Υλικά
4 -5 φύλλα κρούστας χονδρά.
Τυρί φέτα κομμένη σε κομμάτια 8x5x1 εκατοστά περίπου και καλά ξαρμυρισμένη αποβραδίς ή ανθότυρο ή μυζήθρα ανάλατη ή οποιοδήποτε άλλο ανάλατο τυρί.
Μέλι (θυμαρίσιο κατά προτίμηση) ελαφρώς αραιωμένο με ελάχιστο χλιαρό νερό.
Βούτυρο λιωμένο για το τηγάνισμα.
Κανέλα σκόνη.
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα σε διπλάσιο ή τριπλάσιο μέγεθος από το τυρί και το τυλίγουμε σε αυτά.
Τηγανίζουμε στο βούτυρο έως ότου ροδίσουν καλά.
Αποσύρουμε, γλασάρουμε και περιχύνουμε με το μέλι, επιπάσσοντας και την κανέλα.