Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Μελοτυρόπιττα

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά

4 -5 φύλλα κρούστας χονδρά.

Τυρί φέτα κομμένη σε κομμάτια 8x5x1 εκατοστά περίπου και καλά ξαρμυρισμένη αποβραδίς ή ανθότυρο ή μυζήθρα ανάλατη ή οποιοδήποτε άλλο ανάλατο τυρί.

Μέλι (θυμαρίσιο κατά προτίμηση) ελαφρώς αραιωμένο με ελάχιστο χλιαρό νερό.

Βούτυρο λιωμένο για το τηγάνισμα.

Κανέλα σκόνη.

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φύλλα σε διπλάσιο ή τριπλάσιο μέγεθος από το τυρί και το τυλίγουμε σε αυτά.

Τηγανίζουμε στο βούτυρο έως ότου ροδίσουν καλά.

Αποσύρουμε, γλασάρουμε και περιχύνουμε με το μέλι, επιπάσσοντας και την κανέλα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου