Παγωτό Φράουλα με μέλι
Υλικά
450 γρ. φράουλες
300 ml γάλα πλήρης
παγωμένο
250 γρ. γιαούρτι
150 γρ. μέλι
Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τις φράουλες και τις βάζουμε
στην κατάψυξη. Στη συνέχεια, βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες, το παγωμένο γάλα,
το γιαούρτι και το μέλι και τα ανακατεύουμε, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το
βάζουμε στην κατάψυξη.
Κάθε μισή ώρα το ανακατεύουμε για
να μη δημιουργηθούν κρύσταλλοι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 3 –
4 φορές.
Σκεπάζουμε το παγωτό με μεμβράνη
και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες.